Misiune și obiective

Suntem o organizație sindicală națională, ce reprezentăm interesele a peste 120.000 de membrii din toate categoriile profesionale din sănătate, asistență socială și medicină școlară (personal medico-sanitar, de specialitate, auxiliar, tehnic și administrativ).

La nivel național suntem afiliați la Confederația Națională a Sindicatelor Libere din România (CNSRL) FRĂȚIA, iar la nivel internațional suntem afiliați la Internaționala Serviciilor Publice (PSI) și suntem membri ai Federației Europene a Sindicatelor din Serviciile Publice (EPSU).

Viziunea noastră are în spate oameni, cu idealurile şi filosofia lor de viaţă. Ceea ce am hotărât împreună să facem este pentru a satisface interesele pe care dumneavoastră le aveți și pentru care ne luptăm zi de zi. Facem acest lucru cu încrederea pe care ne-o acordați, cu pasiune, responsabilitate şi lucru bine făcut la timp.

În acest fel ne revine misiunea de a contribui activ la crearea unui climat de muncă sigur și confortabil, astfel încât actul medical să fie unul de calitate, iar pacienții să beneficieze de cele mai bune îngrijiri. Numai împreună ne putem asigura misiunea.

De aceea sloganul nostru este: Împreună suntem mai puternici!