7 februarie 2023, a doua zi de protest SANITAS!

0
726

În data de 7 februarie, adunarea participanților la miting va fi în Piața Victoriei, alveola centrală, la ora 10, iar de acolo vom pleca în marș și ne vom opri în fața câtorva spitale din București, în mod simbolic, ca un gest de mulțumire pentru întregul efort depus de toți salariații din SĂNĂTATE și ASISTENȚĂ SOCIALĂ din toată țara, în ultimii trei ani precum și ca dovadă a respectului și susținerii necondiționate a organizației noastre pentru fiecare membru de sindicat și lucrător din cele două sisteme din întreaga țară!

Traseul marșului va fi: Piața Victoriei – Bulevardul Ion Mihalache – Strada Alexandru Constantinescu – Bulevardul Mărăști – Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu

Ne vom opri în fața următoarelor spitale: Spitalul Clinic Filantropia, Spitalul Clinic ”Sfânta Maria”, Spitalul Universitar de Urgență Elias și DGASPC sector 1

Prin acțiunea noastră transmitem, din București, aceste mesaje de UNITATE, RESPECT și SUSȚINERE către fiecare lucrător pe care Guvernul pare că l-a uitat, dar noi nu, indiferent de localitatea în care acesta își desfășoară activitatea!

Revendicările noastre sunt:

1. Creșterea veniturilor tuturor salariaților din SĂNĂTATE și ASISTENȚĂ SOCIALĂ cu un procent de minim 15%, pentru acoperirea inflaţiei.

2. Declanșarea, de urgență, a negocierilor între Guvernul României și partenerii sociali, pe proiectul noii legi a salarizării personalului plătit din fonduri publice.

3. Asigurarea unei finanțări corecte și suficiente pentru instituțiile medicale și de asistență socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *