La mulți ani de Ziua Internațională a Asistentului Medical!

0
653

12 Mai – Ziua Internațională a Asistentului Medical

Asistenții noștri medicali, viitorul nostru!

Este mesajul internațional al anului 2023, care celebrează nu numai munca și dedicarea tuturor celor care practică această profesie, dar subliniază, în același timp, importanța asistentului medical în arhitectura sistemului medical și de asistență socială.

Dragi colege și colegi asistenți medicali, respectăm și apreciem profesionalismul și eforturile pe care le puneți zi și noapte în slujba pacienților, a celor aflați în suferință, a celor care sunt în imposibilitatea temporară sau permanentă de a se ajuta singuri.

Ați ales o profesie care reprezintă o forță vitală pentru sistemele de sănătate și asistență socială din orice țară. Societatea noastră trebuie să învețe să prețuiască, să protejeze, să respecte și să investească în această resursă prețioasă care se numește „asistent medical”.

Noi, Federația SANITAS, vă mulțumim pentru răbdarea, grija și competența dovedite în fiecare moment și îndreptăm spre voi astăzi, de Ziua Internațională a Asistentului Medical, toate gândurile bune de sănătate, putere de muncă, zile senine și bucurie.
La mulți ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *