Susținem greva personalului din instituțiile de învățământ!

0
541

Federaţia SANITAS din România, organizaţie sindicală reprezentativă la nivelul sectoarelor de activitate SĂNĂTATE şi cel de ASISTENŢĂ SOCIALĂ, având peste 100.000 de membri de sindicat,

Susține acțiunile organizate de federațiile sindicale din învățământ și consideră juste revendicările pentru care acestea au declanșat conflictul colectiv de muncă.

Considerăm că un Guvern care tratează cu indiferență cele două sisteme vitale ale unei națiuni – Sănătatea și Învățământul – este un Guvern care trebuie urgent să își revizuiască politicile sau să plece!

Aceste două sisteme sunt pilonii de dezvoltare și supraviețuire ai unui popor, iar lucrătorii care își dedică acestora activitatea profesională trebuie să fie tratați corect și remunerați corespunzător importanței muncii pe care o depun!

Personalul didactic și nedidactic din toate instituțiile de învățământ, care au menirea de a ne educa copiii și de a modela viitorul societății românești au dreptul de a se simți în siguranță la locurile lor de muncă, din toate punctele de vedere: fizic, moral și financiar!

Pentru acest deziderat au fost nevoiți astăzi să intre în Grevă generală!

SUSȚINEM GREVA PERSONALULUI DIN INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT!

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *