Federația SANITAS cere revenirea la impozitarea cu 10% a indemnizației de hrană

0
29555

Pentru că sunt:

  • 275 ZILE  – de când premierul României și președintele Camerei Deputaților au promis Consiliului Național SANITAS o salarizare a sistemului de sănătate în care niciun salariat să nu înregistreze pierderi de venituri!
  • 201 ZILE – de când tichetele de masă au fost înlocuite de indemnizația de hrană, prin exceptare, în sistemul sanitar, nivelul de impozitare al acesteia fiind lăsat la libera interpretare a fiecărui ordonator de credite.
  •  214 ZILE – de când SANITAS a solicitat Ministerului Finanțelor Publice impozitarea cu 10% a indemnizației de hrană, alături de alte revendicări importante pentru angajații din sănătate! Răspunsul instituției, TOTAL NEMULȚUMITOR, a venit după 6 luni



  • 142 DE ZILE – de când SANITAS a solicitat Ministerului Sănătății clarificarea modului de impozitare a indemnizației de hrană, în concordanță cu promisiunile guvernamentale anterioare!

  • 122 DE ZILE – de când ministrul finanțelor publice, dl. Orlando Teodorovici a garantat conducerii SANITAS impozitarea cu 10% a indemnizației de hrană!
  • 37 DE ZILE – de când decizia Ministerului Finanțelor Publice de a schimba nivelul de impozitare al indemnizației de hrană a bulversat angajații din sănătate!

  • 16  ZILE – de când SANITAS a solicitat Premierului României o măsură reparatorie care să vizeze revenirea la impozitarea cu 10% a indemnizației de hrană, în concordanță cu promisiunile guvernamentale anterioare!

FEDERAŢIA SANITAS CERE REVENIREA LA IMPOZITAREA CU 10% A INDEMNIZAȚIEI DE HRANĂ, FĂRĂ APLICAREA ALTOR CONTRIBUȚII (CAS, CASS SAU ORICE ALTCEVA) !

NU ACCEPTĂM NICIO ALTĂ INTERPRETARE A FISCALIZĂRII APLICATE INDEMNIZAȚIEI DE HRANĂ!

CEREM STATULUI ROMÂN SĂ NU MAI FACĂ ECONOMII BUGETARE ÎN DAUNA SALARIAȚILOR DIN SĂNĂTATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *