Comunicat: SANITAS se poziţionează împotriva proiectului de act normativ iniţiat de către dl. deputat Dan Vâlceanu

0
7694

Federaţia SANITAS din România se poziţionează împotriva proiectului de act normativ iniţiat de către dl deputat Dan Vâlceanu împreună cu un grup de parlamentari PNL, ce ar urma să reglementeze săptămâna de lucru de 6 zile în conditiile în care tendinţa la nivel european este de diminuare a timpului de lucru sub 40 de ore/săptămână.

Dezavuăm declaraţiile neadevărate conform cărora ar fi fost felicitat de către un lider Sanitas, în conditiile în care nici un membru al Biroului Operativ al  Federaţiei SANITAS nu a purtat discuţii pe această temă şi îl invităm pe domnul deputat să ne indice cu care dintre liderii Sanitas s-a consultat.

Apreciem că necunoaşterea reglementărilor privitoare la normarea muncii, precum şi a particularităţilor ce privesc organizarea continuităţii activităţii în sistemul medical nu pot fi acoperite de declaraţii mincinoase.

Federaţia SANITAS va milita în continuare pentru alinierea legislaţiei româneşti la  cea europeană în materie de dreptul muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *