Comunicat: Federația SANITAS organizează dezbaterea “Contractul colectiv de muncă la nivel de sector bugetar Sănătate – un acord de tipul win-win”

0
4196

FEDERAȚIA SANITAS DIN ROMÂNIA organizează miercuri, 20 noiembrie 2019, ora 11.00, în orașul Târgu Mureș, la Hotel Grand, Piata Victoriei nr. 28-30, dezbaterea cu tema “Contractul colectiv de muncă la nivel de sector bugetar Sănătate – un acord de tipul win-win”.

Când vine vorba de negocieri, știm că este important să avem în vedere ce negociem, cu cine negociem și cum putem negocia astfel încât să atingem rezultatul dorit. Noi ne-am gândit însă și la o altă întrebare importantă, și anume: ce câștigă partenerul meu de negociere, dincolo de ceea ce câștig eu? Și astfel am negociat un Contract colectiv de muncă la nivel de sector bazat pe câștig pentru ambele părți!

Pentru că grija noastră principală este salariatul membru de sindicat și protejarea tuturor drepturilor acestuia și pentru că suntem conștienți că aceste deziderate pot fi atinse doar în condițiile unui parteneriat corect și deschis,

Pentru că organizația noastră a considerat întotdeauna că negocierea, semnarea și implementarea unui contract colectiv de muncă se poate face doar pornind de la o bună documentare și o bună cunoaștere a particularităților fiecărui loc de muncă în parte,

Pentru că Federația SANITAS a prețuit întotdeauna parteneriatul real cu angajatorul și nu a apreciat nicicând că rezultatele reale și benefice se pot obține pe un câmp de luptă ci mai degrabă la masa negocierilor,

Această dezbatere publică la care sunt invitați managerii unităților sanitare, șefii RUNOS, juriștii instituțiilor și nu în ultimul rând liderii de sindicat, va trece în revistă noile prevederi ale CCM, aplicabilitatea acestora, pașii pe care, împreună trebuie să îi parcurgem pentru a pune în aplicare prevederile lui în folosul tuturor părților.

Din partea Federației SANITAS vor participa la dezbatere membri ai echipei de negociere și semnatari ai CCM la nivel de sector, care în urma celor doi ani de negociere au experiența necesară pentru a răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră.

P R E Ș E D I N T E

Leonard Bărăscu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *