Federația SANITAS din România, singura organizație sindicală din sănătate care are capacitatea de a se organiza ”peste noapte” pentru a dovedi că fiecare salariat din Sănătate și Asistență Socială contează pentru ea, a fost astăzi la porțile Guvernului pentru a atrage atenția miniștrilor aflați în plină ședință de guvern că nu mai acceptăm niciun sacrificiu, al niciunui salariat pe care îl reprezentăm, în anul care vine!

Personalul TESA, infirmierii, brancardierii, îngrijitorii, registratorii etc. au muncit în anul 2021 fără a beneficia de prevederile Legii 153/2017 în ceea ce privește creșterea salariilor de bază! Pentru fiecare dintre ei, astăzi am protestat într-un grup restrâns, cu speranța că Guvernul va înțelege nedreptatea care li s-a făcut și nu o va perpetua!

În cazul în care guvernanții vor decide astăzi că Sănătatea și Asistența Socială nu sunt importante pentru societatea românească nici măcar în vremuri pandemice, începând de luni, 20 decembrie 2021, toți membri noștri vor protesta în diferite forme, astfel încât să își facă auzite nevoile!

Din păcate, nu mai putem avea încredere în decidenți și nici nu mai putem aștepta docili ”MILA” lor! Nu cerem decât respectarea legislației în vigoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *