8 februarie 2023: a treia zi de protest SANITAS

0
810

În perioada 6-8 februarie a.c. Federația SANIITAS organizează acțiuni de protest în București pentru susținerea revendicărilor membrilor noștri de sindicat.

În data de 8 februarie, adunarea participanților la miting va fi în Piața Victoriei, alveola centrală, iar de acolo, vom pleca în marș și ne vom opri în fața câtorva spitale din București, în mod simbolic, ca un gest de mulțumire pentru întregul efort depus de toți salariații din SĂNĂTATE și ASISTENȚĂ SOCIALĂ, din toată țara, în ultimii trei ani precum și ca dovadă a respectului și susținerii necondiționate a organizației noastre pentru fiecare membru de sindicat și lucrător din cele două sisteme din întreaga țară!

Traseul marșului va fi: Piața Victoriei –Bulevardul Aviatorilor – Strada Arhitect Ion Mincu – Șoseaua Pavel D. Kiseleff, cu următoarele opriri de cca 15 minute fiecare:

– Institutul Național de Endocrinologie „Dr. C.I. Parhon”;

– sediul PNL (Strada Modrogan nr.1);

– sediul PSD (Șoseaua Pavel D. Kiseleff nr.10).

Prin acțiunea noastră transmitem, din București, aceste mesaje, de UNITATE, RESPECT și SUSȚINERE, către fiecare lucrător pe care Guvernul pare că l-a uitat, dar noi nu, indiferent de localitatea în care acesta își desfășoară activitatea!

Revendicările noastre sunt:

1. Creșterea veniturilor tuturor salariaților din SĂNĂTATE și ASISTENȚĂ SOCIALĂ cu un procent de minim 15%, pentru acoperirea inflaţiei.

2. Declanșarea, de urgență, a negocierilor între Guvernul României și partenerii sociali, pe proiectul noii legi a salarizării personalului plătit din fonduri publice.

3. Asigurarea unei finanțări corecte și suficiente pentru instituțiile medicale și de asistență socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *