Am declanșat procesul împotriva Guvernului României!

0
1026

Aproape 75.000 de membri SANITAS s-au alăturat inițiativei și au venit lângă noi pentru a da guvernul în judecată.

Cerem aplicarea integrală a Legii salarizării bugetarilor (Legea 153/2017) pentru TOȚI membrii SANITAS care fac parte din TOATE categoriile de angajați din Sănătate și Asistență Socială.

Am demarat procedurile de mai bine de două luni, liderii SANITAS locali și județeni au strâns semnăturile, am vorbit cu societatea de avocatură și procesul a început. Încă mai este timp să fiți parte din acest demers.

Dacă încă nu sunteți parte în proces, luați legătura cu liderii SANITAS din teritoriu și aflați cum vă puteți alătura celor 75.000 de salariați care au dat în judecată Guvernul României.

Dorim să recuperăm toate veniturile salariale pe care guvernul le datorează membrilor noștri pentru ultimii trei ani! Încă mai este timp să faceți parte din cei 75.000 de membri SANITAS care s-au alăturat inițiativei. Indiferent dacă sunteți personal medical, personal nemedical (TESA), infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, personal contractual sau funcționari publici din DSP, salariați de toate specialitățile din Asistență Socială, cu toții sunteți nedreptățiți de Legea 153/2017.

Vă așteptăm alături de noi.

Construim împreună, de la om la om!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *