Printre modificările unor acte normative, OUG 82 introduce și o serie de derogări de la Legea dialogului social. Astfel, în unitățile în care nu există încheiat contract/acord colectiv de muncă, devine obligatorie inițierea procedurilor de negociere colectivă; scopul principal îl constituie punerea în aplicare a modificărilor și completărilor recent adoptate privind Codul fiscal.

Documentul poate fi consultat aici:  pag1 și pag2

3 COMENTARII

  1. Va rugam sa postați salariile pe care urmează a le incasa angajații din sistemul sanitar de stat, cred ca avem dreptul sa știm ce schimbări vor fi și câte în favoarea noastră. MULȚUMESC.

  2. A, și ar mai fi probleme destule, care se par a fi total anormale, dar asta este caracteristic unor oameni lipsiți de rațiune, care propun și votează legi. Noi, personalul medical, din policlinica oncologie care, muncim cu și pentru pacienții cu cancer, am fost omisi cu buna știința de la acordarea sporului de oncologie de 50%, dar, colegii care lucrează pe calculator în secție se încadrează????!!!!!. Spre, exemplu, angajații de la ambulanta – personal tesa, etc beneficiază de același spor de 100%, ca și personalul Medical??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *