SANITAS a reușit repunerea în drepturi a întregului personal din sectorul de Asistență Socială care nu a putut beneficia de sporuri în acest an

3
3743

3 COMENTARII

  1. Vă rog să sprijiniți și introducerea în legea salarizării a categoriilor de personal defavorizate din centre , care în prezent nu beneficiază de nici un fel de drepturi și au salarii stabilite prin hotărâre de consiliu judetean: muncitori, șoferi, administratori. Au fost incluși pe o hotărâre împreună cu funcționarii publici care au salarii colosale și care nu lucrează în centre alături de copii. Astfel apar diferente foarte mari intre salariile angajatilor. Cu speranța că ne sunteti alături, vă multumim!

  2. VĂ RUGĂM AJUTATI-NE SI PE NOI, CEI CU SALARII STABILITE PRIN HOTARÂRE DE CONSILIU JUDETEAN, ÎNTRUCÂT NU AM FOST INCLUSI IN LEGEA SALARIZĂRII 153/2018 ȘI NU BENEFICIEM DE NICI UN SPOR ÎN COMPARATIE CU COLEGII NOSTRI. TOȚI LUCRAM IN ACELEASI CONDITII, IAR DIFERENTELE SALARIALE SUNT SEMNIFICATIVE.
    VĂ MULTUMIM!!

  3. Lucrez intr-un centru de plasament cu copii cu dizabilitati si nu pot beneficia de aceleasi drepturi salariale precum colegii mei, intrucat nu am fost inclus in legea salarizarii 153/2018 . Sunt sofer si am salariul stabilit prin hotarare de consiliu judetean si nu pot beneficia de sporuri. Colegii mei inclusi in lege beneficiaza de spor de 50%, iar noi (soferi, muncitori intretinere, muncitori cantina, magaziner, administrator) nu, si lucram in acelasi centru cu aceeiasi beneficiari.
    In speranta ca ne sprijiniti in continuare, va multumim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *