Guvernul României continuă să facă greșeală după greșeală!

0
547

Sau poate nu greșește ci își plănuiește fiecare mișcare atent, pentru a obține efectul garantat al politicii DEZBINĂ ȘI CONDU!

ORDONANȚA DE URGENȚĂ pentru unele măsuri referitoare la salarizarea personalului din învățământ și alte sectoare de activitate bugetară cuprinde și creșteri salariale pentru angajații din DSP-uri, dar ce să vezi? Numai pentru o parte dintre ei și anume funcționarii publici! Adică, din 4800 de salariați, cresc veniturile numai pentru 1800!

În condițiile în care avem epidemie de rujeolă și încă nu ne-am revenit după pandemia COVID, Guvernul alege să recompenseze numai funcționarii publici din DSP-uri, restul personalului, în mare majoritate personal medical, să mai aștepte!!!

După aproape o lună de proteste, în care toți salariații din DSP-uri au fost în stradă, și au fost păcăliți de diverse sindicate că vor fi susținuți, iată că astăzi avem acest rezultat neașteptat, care cu siguranță va dezbina echipa din aceste instituții, așa cum creșterile discreționare de venituri au distrus armonia și în întreg sistemul sanitar!

Considerăm că folosirea de măsuri diferite pentru a recompensa același tip de muncă este împotriva oricăror principii democratice sănătoase.

Și în încercarea de a opri odată pentru totdeauna aceste practici, dragi colegi din SĂNĂTATE și Asistență Socială, dacă numai astfel înțeleg legiuitorii acestei țări că AȘA NU SE MAI POATE, haideți să le demonstrăm că știm să ne luptăm pentru drepturile noastre:

Semnați listele pentru DECLANȘAREA CONFLICTULUI COLECTIV DE MUNCĂ!

Listele le găsiți la liderul SANITAS din unitatea în care lucrați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *