Ordonanța de Urgență nr. 41 din 22 mai 2018, privind modificarea Legii Salarizării nr. 153/2017

2
7827

Forma finală a Ordonanței de Urgență pentru modificarea Legii 153/2017, aprobată de Guvernul României în urma negocierilor cu Federația SANITAS, a fost publicată în Monitorul Oficial.

Conținutul Ordonanței poate fi vizualizat mai jos:


2 COMENTARII

  1. Ultimul punct al negocierilor unde de regaseste in OUG?Asimilarea functiei de moasa?Dupa 28 de ani de munca si completarea studiilor nu au facut decat sa am salariul mai mic decat al unei as debutante cu care eu lucrez.🤤

  2. Buna ziua,

    Suntem un grup de asistente medicale de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, care am luat salariul astazi si din nefericire pentru noi salariile noaste nu au crescut potrivit ordonantei, ci au ramas la acelasi nivel din luna mai. Pentru a fi de buna credinta, am mers la serviciul de resurse umane al SUCMCCD, si de acolo ni s-a raspuns ca acestea sunt salariile si NU VOR CRESTE SI NICI DA BANII DIN URMA INAPOI. Intrebarea este ce putem face? Suntem cadre medicale, salariati civili intr-o unitate militara, nu suntem militari, cu toate acestea nu avem voie sa face parte din asociatii, sindicate, federatii, uniuni, va intrebam noi nu avem aceleasi drepturi ca salariatii din institutiile civile. Cui sa ne adresam, avocatului poporului?

    Va multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *